Hallo,welkom op onze website!
Wij zijn Karin en Ron, eigenaren van Mas Karmel waar wij wonen met honden Lola en Chico en katten Kees en Jos. Met een dosis horeca-ervaring op zak hebben wij begin 2016 Nederland achtergelaten om onze Spaanse droom te verwezenlijken, en dat is een B&B en rustieke camping te openen in Spanje waar wij ons richten op de rustzoekers.
 
Na een lange zoektocht zijn wij beland in de schitterende streek Terra Alta in de provincie Tarragona. Net buiten het dorp Horta de sant joan grenst onze finca aan de 125 km lange autovrije wandel-en fietsroute Via Verda .
Midden tussen de bergen maar toch op minder dan een uur van de kust is dit een prachtige vakantiebestemming. Trefwoorden; rust, wandelen, fietsen,natuur,maar ook met een boek aan ons zwembad. 
Het dorp Horta de sant joan heeft een heel gezellig plein met 4 barretjes waar u terecht kan voor een hapje en een drankje. Verder is er een Picasso museum, prachtige oude gebouwen, gemeentelijk zwembad, 3 supermarktjes, slagers, bakkers ,kappers, pizzeria en restaurants. In de buurt bevindt zich onder andere een bodega (wijnproeven), een manege, de langste kabelbaan van Europa, een natuurzwembad en een groot meer. 
Wij bevinden ons op 20 minuten van de Ebro waar verschillende activiteiten plaatsvinden zoals bv. kanoën. In het natuurpark Els Ports kunt u georganiseerd terecht voor o.a. canyoning en mountainbiken maar ook zelf supermooie tochten maken variërend van een relaxte wandeling tot pittige klimmen.
Er is een grote variëteit aan vogels waaronder Vale Gieren en Bijeneters en ook vlinders, waaronder de zuidelijke soorten, zijn goed vertegenwoordigd. De Ebro Delta, een belangrijk natuurgebied en het grootste wetland van Europa, ligt op een klein uur rijden van de camping. Dit is een geweldige locatie voor vogelliefhebbers gezien het grote aantal verschillende vogelsoorten die in dit gebied vast of tijdens de trek tijdelijk verblijven.  
De dichtstbijzijnde grote stad is Tortosa op 30 minuten afstand waar u alles vindt wat u verder nog maar nodig heeft. Verschillende leuke kustplaatsjes en fijn hondenstrand (Platja de la Bassa de l'Arena) op minder dan een uur rijden en ook de Ebro-delta ( Deltebre) met bijzondere flora en fauna. Port Aventura in Salou op 5 kwartier evenals luchthaven Reus. Naar de AP-7 (tolweg naar het zuiden) is het slechts 40 minuten.
 Onze Google Maps GPS coördinaten :40°57'46.6"N 0°19'06.0"E
 
Als u vanaf GANDESA komt: sla linksaf bij de laatste rotonde richting Horta de Sant Joan. 
Neem vervolgens de derde inrit aan de linkerkant. Bij de ingang hiervan zie je 2 groene pijlen op een grote rots
aan de linkerkant en een ijzeren poort aan de rechterkant.
Volg deze onverharde weg gedurende 500 meter. Dan ben je bij onze Mas Karmel. Als u vanaf TORTOSA komt: volg de hoofdweg T334 door Horta de Sant Joan en rijdt weer uit.
Neem de tweede inrit rechts (bij de eerste inrit staat er een bord Lo Parot die neemt u niet, maar de volgende)
U ziet 2 groene pijlen op een grote rots aan de linkerkant en een ijzeren poort aan de rechterkant.
Volg deze onverharde weg gedurende 500 meter. Dan bent u bij onze Mas Karmel.