Gastenboek/libro de visitas/guestbook/Gästebuch/livre d'or

Wico en Gon Christiaans
12-07-23 20:21:46
Mas Karmel, wat een unieke plek, een pareltje gelegen bij het pittoreske Horta de Sant Joan. Een schitterend uitzicht op de vallei en het oude stationnetje gelegen aan de via verde.
Daarnaast ook een prima fietsgebied met een prachtige natuur, voor de echte klimmers en dalers. Niet ver van de camping stroomt de rivier de Ebro met zijn delta naar de kust. Zeer indrukwekkend.
Ron en Karin, fijne mensen, gastvrij en indien nodig behulpzaam. Weten veel te vertellen over de omgeving en de mogelijkheden van wandelen en fietsen. Op z'n tijd bezoek van hond Lola en poes Jos. Prima en schoon sanitair, kortom wij hebben het heerlijk gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
Paula en Ronald
21-05-23 22:56:51
Kleinschalige camping met veel privacy. Magnifiek uitzicht. Sanitair eenvoudig maar schoon. Locatie is goud. Stadje Horta de San Juan op 10 min lopen. Camping alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Er ligt een voormalig spoorlijn onderaan de camping (oude station is goed te zien vanaf je plekje) waar je superleuk kan fietsen en wandelen (neem wel lampje mee want zijn veel spoortunnels). Camping heeft klein zwembad maar ivm de droogte mochten ze deze nu niet vullen met (kostbaar) water.
Eigenlijk meest geschikt voor buscampers of kleine campers want het is een terrascamping met smalle hobbelige paden. Eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam met respect voor privacy en hond Lola is een schat. Aanrader deze camping!
Nancy en Coert Van Spall
20-06-22 13:23:14
Lieve Karin en Ron,
Wat een memorabele vakantie! We zouden eigenlijk wat rond gaan trekken. We zijn twee weken gebleven!
Het was perfect voor ons. Het is een hele relaxte vakantie geworden. Een fantastische plek voor onze tent. Echt genieten van het uitzicht. Ieder moment van de dag weer anders.
De prachtige omgeving biedt genoeg om te ontdekken, leuk dorp op loopafstand, waar je lekker kunt eten. We hebben mooie wandelingen gemaakt.
De via verde gefietst, zeer de moeite waard.
We hebben genoten van jullie gastvrijheid, en van jouw nasi Karin, super lekker.
Hartstikke bedankt.....en tot de volgende keer!
Liefs Coert, Nancy en Nani
Geke van de Kamp
27-05-22 12:30:28
Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Mas Karmel. We werden heel gastvrij ontvangen door Karin en Ron. De B & B, een ruim appartement, ziet er netjes uit en is gezellig ingericht met een eigen keuken en fijne badkamer. Het eten was heerlijk en de omgeving prachtig. We hebben veel gewandeld en gefietst, kortom, het was een topvakantie. Voor herhaling vatbaar!

Wouter en Geke
Rob en Yvonne Degen
24-05-22 21:33:14
Beste Karin en Ron,
Wat een wereld plek om vakantie te vieren. We hebben op de camping in de "de waard tent" geslapen. Deze staat op een prachtige plek waar je volop van het uitzicht kunt genieten. Heerlijk geslapen op lekkere matrassen.
Niet alleen Wij hebben ontzettend genoten van jullie prachtige plek, ook onze hond had het heerlijk en genoot volop van haar vrijheid.
Dank voor jullie gastvrijheid, wij komen graag terug.
Lieve groetjes, Rob en Yvon en een dikke knuffel van Bo